Strandparadissemestern som alla aktiva människor drömmer om

En av de allra mest fantastiska sakerna av en 30års-Wildwind-segelsemestern i vår hemtvist i Vassiliki (Grekland), är att så många av våra gäster inte kan låta bli att komma tillbaka - år efter år! Som ni kan föreställa er, vi är otroligt stolta över vår trogna kundkrets. Men sedan började de ställa en massa frågor vi helt enkelt inte kunde besvara. Till exempel: var kan jag resa om jag vill segla på vintern? Eller: tänk om jag vill ha en segelsemester, men inte bara med segling, men med andra saker jag kan göra också?

Vi har nu det perfekta svaret på båda dessa frågor: Wildwind Adventures Mauritius.

Wildwind Adventures är helt ackrediterade av RYA (Storbritannien) och VDWS (Tyskland) och erbjuder fullständigt ATOL-skydd. Vi vill inte skryta, men vårt rykte i seglingssamhället är faktiskt riktigt bra. Med Wildwind vet folk vad de får: en fantastisk, säker och rolig seglingsupplevelse i en avslappnad och tillbakalutade atmosfär. Vad är sant för Wildwind nu gäller också för Wildwind Adventures.


Wildwind och Wildwind Adventures - vad är skillnaden?

Det är mycket enkelt. Wildwind är för någon som inte kommer att nöja sig med något mindre än den absolut bästa möjliga seglingsupplevelsen, och som vill att deras semester kommer att vara fokuserade på segling och tid på havet. Wildwind Adventures erbjuder så klart också en riktigt bra seglingserfarenhet, men inkluderar även massor av andra saker också. Det är en mer varierad semester, perfekt för dig som är av det äventyrliga slaget, och perfekt om du reser med människor som inte är lika förtjusta som dig i segling.

I Mauritius, bortsett från seglingsupplevelsen, erbjuder vi dykning, turer till obebodda öar, regnskogsutflykter och kitesurfing, för att bara nämna några av våra semesteräventyr. Det är visserligen möjligt att tillbringa hela semestern med att navigera runt i Indiska oceanen, men det finns många fler erbjudanden att välja mellan. Ett nytt äventyr varje dag, med Wildwind Adventures.

Vem hänger med på semester med oss?

Målet med Wildwind Adventures är att göra äventyrliga segelsemestrar tillgängliga för alla, året runt. Mauritius är känd som pärlan i den Indiska oceanen och är säkerligen en av de mest exklusiva semesterdestinationerna i världen. Med sitt kristallklara vatten, vita sandstränder, korallrev och tropiska regnskogar, är det bokstavligt talat en portal rätt in till paradiset!

Om du vill ha en exakt offert för din semester, med aktuella datum och tillgänglighet, klickar du på knappen nedan

Kontrollera tillgänglighet
Slå en signal till oss på
08 52506088 (Outside Sweden call
+46 8 52506088)

Anmäl dig för specialerbjudanden

Håll dig uppdaterad... om de senaste erbjudandena, uppdateringarna, nyheterna och mycket mer!

Please enter a valid e-mail address

X

Plan Your Holiday
Nästa

We'll get back to you

  Please enter a valid phone number

  Please enter a valid e-mail address

Thanks for your interest

We will get back to you as soon as possible.Regards,
Pia Lobry Agent for Wildwind Adventures Sweden