Sailing activity holidays mauritius 9

Kom igång med din att-göra-innan-jag-dör-lista!

Välj bland dessa fantastiska "valfria äventyr" som ingår i din semester

Vad är valfria äventyr?

På Mauritius är vädret nästan alltid perfekt för segling och du är verkligen välkommen att tillbringa varje minut av din semester på vattnet. Men vi erbjuder några spektakulära valfria äventyr du kan välja mellan. Detta är vad som gör en Wildwind Adventures-semester till en verkligen upplevelse som slår allt annat!

Beroende på längden av din semester, kan du ha 2, 3 eller 4 dagar du kan avsätta för dessa valfria äventyr. Annars är det helt upp till dig att bestämma vad du vill göra, och när. Alla dessa fantastiska äventyr ingår i semesterpaket, med några få undantag som kräver små tillskott. Vill du veta hur många valfria äventyrsdagar som ingår i ditt semesterpaket? Se vår sida för priser.

Scubadykning

Termen "undervattensparadis" kan vara en kliché, men sällan har det varit lämpligare än i Mauritius vatten. Om du är en dykare, kan du helt enkelt inte komma till Mauritius utan att utforska det magnifika undervattenslandskapet. Stora delar av naturlig korall sprudlar av sjöliv, medan det varma vattnet är ovanligt klart.

Mauritius är hem till några av världens finaste korallrev och marinliv som någonsin skådats. Kryllande med hundratals glatt färgade fiskar, kan undervattensvärlden i Mauritius anses som ett naturligt underverk i sin egen rätt. Det finns cirka 430 olika undervattensvarelser, inklusive 200 olika sorter av koraller. Några av de andra ovanliga vattendjuren som setts i Mauritius inkluderar tonfisk, Wahoo och Marlin.

För erfarna dykare finns det två 2 timmar dyk som ingår i ditt semesterpaket.

Är du en nybörjare när det gäller att dyka? Vår Discover Scuba Diving Experience erbjuder nybörjardyk som låter dig prova och uppleva dykning för första gången. Du kommer först ha en lektion och ett provdyk i poolen, och sen är du iväg till ditt första dyk i havet. Detta är en stor möjlighet att upptäcka ett nytt äventyr och se den underbara världen under vågorna.

Mer information

Simma med delfiner i det vilda

Simma med delfiner är en otroligt gripande upplevelse som många människor finner livsförändrande. Till skillnad från mer "turistiska" simma med delfiner erfarenheter, tar detta äventyr dig till havet där du kommer att simma med delfiner i deras naturliga miljö. Snorklingsredskap tillhandahålls.

Delfinerfarenheten tar ca 2,5 timmar, men det du behöver göra är att gå upp tidigt i gryningen för att fånga dem - båtturen startar från den södra delen av ön och är en 45-minuters taxiresa bort.

Mer information

Kanotpaddling vid Papayafloden

Detta äventyr är avsett för riktiga spänningssökare! Beläget på en höjd av 161 meter över havet, låter Papayafloden dig upptäcka vattenfall som omger de kristallklara dammarna av Rivière Papayes. Denna väg tillåter abseils på 5 till 20 meter, varav en genom en följd av fyra vattenfall.

För att tillåta nybörjare att följa med på resan, börjar det med en säkerhetsgenomgång och utrustningsintroduktion för en inledande stund, så att du kommer att vara väl förberedd när abseiling-aktiviteten äger rum senare på ravinerna.

Medan vi är på Papayafloden, kommer vi självklart att njuta av några flodvandringar och simning.

Mer information

Tropisk kitesurfingupplevelse

Mauritius är utan tvekan en av de bästa kitesurfingplatserna i hela världen. Om du redan är en IKO Level 3 kitesurfare, kan du göra detta till ett frivilligt äventyr med en halvdags kitesurfing, inklusive uthyrning av professionell utrustning och säkerhetshölje, som allt ingår i ditt paket.

Om du redan är en ivrig surfare, behöver du bara visa upp dina färdigheter i dessa unika och underbara omgivningar. Är du ny för kitesurfing? Då kan Wildwind Adventures komma att väcka en passion i dig som kommer att förfölja dig under resten av ditt liv.

Var medveten om att få kläm på kite-surfing kan mycket väl ta dig mer än en dag.

Mer information

Havskajaksutflykt - Ile d'Ambre Island

Denna roliga ekologiska utflykt låter dig upptäcka hemligheten bakom Mauritius vackra laguner, öar, floder, kanaler och dolda stränder.

 Ile D'Ambre är en holme (en liten ö) inuti lagunen, täckt av en mycket varierande växtlighet.Floran skapar små skumma vattengränder under vilka det är trevligt att paddla i kajaker.

Mer information

Katamarankryssning

Följ med oss ??på en rymlig 45 fots katamaran, seglandes genom det kristallklara vattnet med den vackra naturen runt omkring.Denna resa är inte så mycket äventyr som en dags av avkoppling och nöje.Ombord finns utsökt mat och baren är en stor del av attraktionen, medan besättningsmedlemmar delar med sig av lokala berättelser och förklarar regionala skämt för dig.Den typiska mauritiska livemusiken kommer att lyfta stämningen hos alla ombord.Du kan njuta av ett urval av drycker (öl, rom, vin, drinkar och alkoholfria drycker) under hela dagen.

 Det finns två olika katamarankryssningar tillgängliga, som tar dig till olika öar: Gabriel Island eller Ill aux Cerfs.  Båda är kända för sina vackra, bildsköna vita sandstränder och deras laguner som är helt perfekta för snorkling och utforska det lokala marinlivet.

Mer information

Privat Mauritius ö-tripp - Norra Mauritius

På den norra delen av ön finns många sevärdheter och lockelser, inklusive Mauritius National Botaniska trädgården, Sugar-gården och museet, Fort Adelaide (aka La Citadelle) och naturligtvis Port Louis, den livliga huvudstaden i Mauritius och Afrikas rikaste stad med marknader och shoppingcentrum.

 En personlig guide visar dig runt i en privat luftkonditionerad bil, informerar dig om var och en av sevärdheterna.Det är upp till dig hur lång du vill göra utflykten, men högst är 8 timmar.

Mer information

Privat Mauritius ö-tripp - Sydöstra Mauritius

Upptäck lugnet i sydöstra Mauritius, ett område känt för sina vackra laguner, orörda stränder, och grönska. Stopp på denna tripp inkluderar Eureka Creole House, staden Mahébourg med sin historiska Marinmuseum, Blue Bay Beach och Pointe du Diable.

En personlig guide visar dig runt i en privat luftkonditionerad bil, informerar dig om var och en av sevärdheterna. Det är upp till dig hur lång du vill göra trippen, men högst är 8 timmar.

Mer information

Privat Mauritius ö-tripp - Sydvästra Mauritius

 Sydvästra Mauritius är känd för sina vackra orörda stränder, orörda natur, små byar, naturreservat och höga bergstoppar.I denna privata tripp med luftkonditionerad bil, tar din guide dig till Casela Nature Park, utsiktsplatsen på Morne Brabant och l'Ile aux Benitiers, byn Chamarel med dess spektakulära vattenfall och otroliga sju-färgade jord, den svarta River Gorge (varifrån du har en fantastisk utsikt över Alexandra-vattenfallen), Mangal Mahadev Shiva-statyn, den heliga sjön Grand Basin och hinduiska templet, Mare aux Vacoas och Mauritius berömda krater Trou aux Cerfs.

En personlig guide visar dig runt i en privat luftkonditionerad bil, informerar dig om var och en av sevärdheterna. Det är upp till dig hur lång du vill göra trippen, men högst är 8 timmar.

Du kommer hela tiden att färdas i maximal bekvämlighet i en luftkonditionerad familjebil.

Mer information

Skapa-ditt-egna-äventyr tripp

För dem som tycker att vi inte erbjuder ett tillräckligt stort urval i vårt utbud av valfria äventyr, vill vi först säga: SKOJAR DU? :)

Med detta sagt: om du har specifika önskemål, är du självklart välkommen att skapa din egen tripp som en del av våra valfria äventyr. Du kommer att ha din egen personliga chaufför och guide för att ta dig vart du vill åka.

Ett annat alternativ är att personligen hyra ett fordon för att utforska den vackra ön utan tidsbegränsningar som medföljer vid att resa med guide på en organiserad rundtur.

Hur många valfria äventyr kan jag välja?

Vill du veta hur många dagar av din Mauritius seglingssemester du kan avsätta för ditt val av valfria äventyr? Se vår prislista.

Slå en signal till oss på
08 52506088 (Outside Sweden call
+46 8 52506088)

Anmäl dig för specialerbjudanden

Håll dig uppdaterad... om de senaste erbjudandena, uppdateringarna, nyheterna och mycket mer!

Please enter a valid e-mail address