Sailing activity holidays mauritius 8

Water sports and other holiday activities

Segling

Med varma vatten, garanterad vind och två seglingsplatser är vår semesterort på Mauritius perfekt för nybörjarseglaren liksom för erfarna proffs. Vårt tillvägagångssätt är verkligen unikt: vi driver ett avslappnat och informellt program som helt och hållet anpassar sig efter dina behov. Om du vill segla lugnt i en Laser är vi på plats för att erbjuda dig tips. Om du föredrar race coaching för RS500 finns våra erfarna instruktörer till hands för att ge dig bästa tänkbara vägledning.

För att se till att du får ut det mesta av seglingsinstruktionerna kommer du att ingå i en grupp baserad på din erfarenhet och förmåga. Vi erbjuder ett gratis träningsprogram. Det finns två seglingsområden. Det första är perfekt för dem som lär sig grunderna: den inre viken som skyddas av revet är den perfekta säkra miljön för att utveckla nya färdigheter. Utanför revet har vi kontrollerade "till havs"-sessioner för de med mer erfarenhet. Här är vinden starkare och du kan låta dig föras med av vinden och försöka dig på mer utmanande seglingstekniker.

Vindsurfing

Den säkra skyddade viken är perfekt för att för första gången prova på vindsurfing. Vi har en komplett uppsättning av nybörjarbräden och riggar. Mauritius erbjuder idealiska förutsättningar för att lära sig, med en vik som är skyddat av ett rev, lugnt och varmt vatten och garanterade milda vindar. Alla våra erfarna instruktörer är kvalificerade av British Royal Yachting Association och de har många års erfarenhet av att lära ut vindsurfing på olika platser runt om i världen.

Paddle-boarding

Paddle boarding är en av de vattensportersom växt snabbast under de senaste åren, trots att det har funnits i århundraden! Paddle-boarding erbjuder ett utmärkt sätt att utforska kusten runt vårt center: paddla ut till revet och få ett intensivt fitness-pass.

Dykning

Mauritius fantastiska, tropiska undervattensvärld bara ber om att få bli utforskad. Det azurblå havet erbjuder en mängd exotiska djur och är känt som ett av världens bästa platser att dyka på.

Kite surfing

Kite surfing är en av de ultimata adrenalinsporterna, vare sig du låter dig föras med av vinden, glidandes över vattnet, eller njuter av höga hopp. Även om sporten kräver betydande skicklighet för att bli bra är kite surfing en lätt sport att lära sig och du kommer att göra snabba framsteg.

Som ett extra på din semester kan du ta lektioner i kite surfing med Kite @ North Mauritius, som är en kite-skola med mycket erfarenhet på norra delen av ön. Den norra delen av ön har vindar året runt och lugnt grunt vatten, vilket gör det till ett bra ställe att ha din första kite surfing-upplevelse på.

Besök på romfabriken

Rhumerie de Chamarel iär ett populärt resmål som ligger bland stora odlingar av sockerrör och tropiska frukter i de bördiga dalarna i sydvästra Mauritius. Bränneriets rom är världskänd och fabriken är stolt över sin höga kvalitet, tack vare destillering av färskjäst sockerrörsjuice i stället för melass. Nyskördade sockerrör handplockas i gryningen och förs sedan till fabriken på mindre än fyra timmar. Turen till bränneriet ger dig en chans att uppleva tillverkningsprocessen av rom och njuta av en unik romprovsmakning.

Om du vill ha en exakt offert för din semester, med aktuella datum och tillgänglighet, klickar du på knappen nedan

Kontrollera tillgänglighet
Slå en signal till oss på
08 52506088 (Outside Sweden call
+46 8 52506088)

Anmäl dig för specialerbjudanden

Håll dig uppdaterad... om de senaste erbjudandena, uppdateringarna, nyheterna och mycket mer!

Please enter a valid e-mail address

Close X

Plan Your HolidayNästa

We'll get back to you

  Please enter a valid phone number

  Please enter a valid e-mail address

Thanks for your interest

We will get back to you as soon as possible.Regards,
Pia Lobry Agent for Wildwind Adventures Sweden