Mauritius - en bit av paradiset

Mauritius är en gnistrande pärla mitt i Indiska Oceanen. Dess stora utbud av kultur och smaker har gjort denna charmiga ö till en av världens mest exklusiva semesterorter. Det är verkligen en av de främsta tropiska resmålen med solsken året runt, kristallklart vatten, tropiska regnskogar och vita sandstränder.

Det finns så mycket att göra: historiska sevärdheter, kulturupplevelser och fantastisk geografi. En av de bästa upplevelserna är dock helt enkelt att bevittna charmen i öns gemenskap och det avkopplande varma välkomnandet som du kommer att få.

 

Kom bort från allt

Mauritius är känt för sina vita sandstränder och det finns gott om möjligheter att utforska ön med våra organiserade rundturer. Som en av de mest utvecklade Maskarener-öarna är det lätt att hitta sin egen del av paradiset. Ön har dock så mycket mer att erbjuda än dess fantastiska stränder. Du kan snabbt ta dig från turkost vatten och sandkantade laguner till de dramatiska urskogarna eller nationalparken Black River Gorges.

Kultur

Port Louis, huvudstaden, är Afrikas rikaste stad. Dofterna, ljuden och all rörelse kommer säkert att pigga upp tillsammans med den livliga marknaden i de centrala platåstäderna. Du kan överallt hitta glädjen från det kinesiska, indiska, franska och afrikanska köket, segamusikens takter och lokalbefolkningens glada anda.

Mauritius är ett fascinerande paradis som väntar på att utforskas. Det är inget lagbrott att spendera all tid på vattnet eller stranden - men nästan så! De förmildrande egenskaperna av vattnet och de fantastiska stränderna är så klart svåra att motstå, men samma kan man också säga om resten av ön!

Underbart klimat för vattensporter

Det södra jordklotets sommarsäsong varar från november till april, med temperaturer mellan 23-33 grader. Vattentemperaturen ligger vanligen mellan behagliga 22 och 30 grader.

Vattentemperaturen sjunker aldrig under 22-24 grader under vintermånaderna och under sommaren kan det bli upp mot 30 grader varmt. Vilken tid på året du än kommer behöver du aldrig använda våtdräkt. Sommarmånaderna (november till april) är de bästa månaderna att komma hit.

Jämna passadvindar blåser i 10-15 knop (upp till styrka 4) och blåser längs med stranden.

Om du vill ha en exakt offert för din semester, med aktuella datum och tillgänglighet, klickar du på knappen nedan

Kontrollera tillgänglighet
Slå en signal till oss på
08 52506088 (Outside Sweden call
+46 8 52506088)

Anmäl dig för specialerbjudanden

Håll dig uppdaterad... om de senaste erbjudandena, uppdateringarna, nyheterna och mycket mer!

Please enter a valid e-mail address

X

Plan Your Holiday
Nästa

We'll get back to you

  Please enter a valid phone number

  Please enter a valid e-mail address

Thanks for your interest

We will get back to you as soon as possible.Regards,
Pia Lobry Agent for Wildwind Adventures Sweden